Cuando:
20th diciembre 2017 a las 7:30 pm – 15th enero 2018 a las 8:30 pm
2017-12-20T19:30:00+01:00
2018-01-15T20:30:00+01:00
Donde:
Centro Ronda Barcelona
Carrer del Consell de Cent
382, 08009 Barcelona
España
Precio:
Gratis
Contacto:
Ronda Barcelona
934 614 704

 

Versió Catalá

Exposició Col·lectiva

Mira’m i emociona’t 

 

Inauguració: 20 de Decembre, 19:30 h.
Exposició: 20 de Decembre al 15 de Gener

 Artistes: 

Adelaida Murillo – Agnès Rodon – Anna Valls – Artur Canyigueral – Bruix.net – Carme Colldecarrera – Elvira Fustero – Esther Porta – Francesca Poza – Javier Puértolas – Joan Escudé – Joan Montcada – Jordi Cerdà – Josep Pérez González – Laura Roca – Maite Soldevila – Marta Montcada – Martí Rom – Matilde Vela – Neus Aller – Núria Fernández – Uwe Geest.

Centro Ronda Barcelona
C/Consell de Cent 382, local
ENTRADA LLIURE

 

Aquesta és la primera edició de “Exposició de Nadal: MIRA’M i Emociona’t”, que s’inaugurarà el dia 20 de desembre a les 19.30 h. Compta amb la participació de 22 artistes que mostren dos peces representatives del seu treball, una de les quals és una obra gràfica o original sobre paper en diferents formats.

Hem seleccionat autors que estan configurant la imatge del nostre espai, juntament amb d’altres que anirem presentant en properes exposicions, participen també en aquesta edició convidats de prestigi que completen la diversitat de tècniques i tendències.

En aquesta edició pretenem donar rellevància al paper com a suport material de l’obra.

El paper, aquest material especial que al llarg dels segles ha servit com a suport perdurable de les grans obres dels artistes plàstics, ens ha permès reviure la història i la sensibilitat de la societat del seu temps.

Els dibuixos i els gravats s’han fet servir també com a demostració d’afecte en un regal, o han decorat parets en una col·lecció personal que, passant de generació en generació, ha contribuït en molts casos a afegir al valor plàstic, un valor cultural i una revaloració econòmica.

Aquesta exposició ens obre una finestra a la iconografia de la nostra època. S’han escollit 22 artistes de diferents estils, de trajectòries reconegudes, així com nous valors amb un treball ja consolidat, que ens ofereixen un panorama visual de l’art de finals del segle XX i del XXI. S’ha fet una acurada selecció de l’obra d’aquests artistes, per tal que el públic gaudeixi de l’art. En cas d’interès per una obra en concret, serà possible comprar-la i endur-se-la tot seguit.

 

Versión Castellano

Exposición Colectiva

Mírame y emociónate

Inauguración: 20 de Diciembre, 19:30 h.
Exposición: 20 de Diciembre al 15 de Enero

 

Artistas:

Adelaida Murillo – Agnès Rodon – Anna Valls – Artur Canyigueral – Bruix.net – Carme Colldecarrera – Elvira Fustero – Esther Porta – Francesca Poza – Javier Puértolas – Joan Escudé – Joan Montcada – Jordi Cerdà – Josep Pérez González – Laura Roca – Maite Soldevila – Marta Montcada – Martí Rom – Matilde Vela – Neus Aller – Núria Fernández – Uwe Geest

Centro Ronda Barcelona
C/Consell de Cent 382, local
ENTRADA LIBRE

 

Esta es la primera edición de “Exposició de Nadal: Mira’m i emociona’t”, que se inaugurará el día 20 de Diciembre a las 19.30 h. Cuenta con la participación de 22 artistas que muestran dos piezas representativas de su trabajo, siendo una de ellas una obra gráfica u original sobre papel en distintos formatos.

Hemos seleccionado a autores que están configurando la imagen de nuestro espacio, junto a otros que iremos presentando en próximas exposiciones, participan también en esta edición invitados de prestigio que completan la diversidad de técnicas y tendencias.

En esta edición pretendemos dar relevancia al papel como soporte material de la obra.

El papel, este material especial que a lo largo de los siglos ha servido como soporte perdurable de las grandes obras de los artistas plásticos, nos ha permitido revivir la historia y la sensibilidad de la sociedad de su tiempo.

Los dibujos y los grabados se han utilizado también como muestra de afecto en un regalo, o han decorado paredes en una colección personal que, pasando de generación en generación, ha contribuido en muchos casos a añadir al valor plástico, un valor cultural y una revalorización económica.

Esta exposición nos abre una ventana a la iconografía de nuestra época. Se han escogido 22 artistas de diferentes estilos, de trayectorias reconocidas, así como nuevos valores con un trabajo ya afianzado, que nos ofrecen un panorama visual del arte de finales del siglo XX y del XXI. Se ha hecho una cuidada selección de la obra de estos artistas, con la intención de que el público disfrute del arte. Si hay interés por una obra en concreto, será posible adquirirla y llevársela de inmediato.