Cuando:
4th julio 2019 a las 7:30 pm – 23rd julio 2019 a las 9:00 pm
2019-07-04T19:30:00+02:00
2019-07-23T21:00:00+02:00
Donde:
Centro RONDA BARCELONA
C/Consell de Cent 382
local -Barcelona
Precio:
Gratis
Contacto:
Centro RONDA BARCELONA
934614704

 

Propera Exposició de Pintura :

CALIDOSCOPI. 5 Reflexos de la Realitat

 

MANEL KLOSE,  CARLOS SANCHEZ MAYDANA-CASM, LLUM GARCIA JOVER,  RICARD BEYLOC i  MARILÒ PUJOL -Artistes

 

Inauguració: Dijous 4 de Juliol, 19:30 hrs.

 

Exposició : del 4 al 22 de Juliol 2.019  
ENTRADA LLIURE

 

Centro RONDA BARCELONA,
C/Consell de Cent, 382, Local. (parking al costat)
Visites: Dilluns a Dissabte de 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hrs.

 

ESTILSART5, és un grup format per cinc pintors/res, cadascun d’ells amb diferents tècniques, estils, matisos, colors …… Tots cinc acumulen una base d’anys d’estudis i aprenentatge tant a Escoles de Belles Arts, com a tallers.

El componen:

RICARD BEYLOC,  Nascut a Barcelona. Autodidacta. Provinent del camp de la il·lustració gràfica. (inici d’actividad 1961).- Tècnica : oli s/tela, dibuix, gouache i acrílic.  Membre de “ESTILSART5”  de Barcelona.

LLUM GARCIA JOVER,  Nascuda a Barcelona, cursa estudis de pintura a “l’Escola Massana” i “ l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics” de Barcelona. Actualment cursa estudis d’il·lustració a “l’Escola de la  Dona”.- Tècnica: aquarel·la, pastel, gouache, grafit, tintes, acrílics.- És membre de “Col·lectiu Artistes de Sants” i “ESTILSART5” de Barcelona.

MANEL KLOSE, Neix a Sant Just Desvern, província de Barcelona. Formació:  Disseny a  “L’Escola Massana” i  arquitectura  a “L’Universitat  Autònoma de Barcelona”.- Tècnica: dibuix-tinta, foto-tinta, foto-manipulació i aquarel·la.- És membre del  “Col·lectiu Artistes de Sants” i “ESTILSART5” de Barcelona.

CARLOS SANCHEZ MAYDANA-CASM, Neix a Buenos Aires.  La seva activitat artística comença a la provincia de Córdoba (España),  realitza estudis en diferents tallers.  L’any 1.987, es trasllada a Buenos Aires per continuar la seva  activitat, participant amb diferents salons, mostres  col·lectivas i individuals.  Tècnica: La seva  obra està composta principalment per pintures i dibuixos retornant a l’etapa dels  materials convencionals,   com:  oli, aquarel·la, i grafit.

MARILÒ PUJOL, Nascuda a Barcelona. Inicia els estudis de pintura a “LICEU LES ARTS” de Barcelona, escola de JOSEP ALUMÀ, exprofessor  de “l’Escola de Belles Arts de Barcelona”  i cèlebre  pintor.  Una vegada  finalitzat  l’ensenyament , al no poder  desplaçar-se  a París per perfeccionar l’estil   “impressionista”,  donat que era menor d’edat,  Mariló amb la col-laboració de J.ALUMÀ ingressa  al  “REIAL CERCLE ARTÍSTIC DE BARCELONA”. És membre  del  “Col·lectiu Artistes de Sants”,  “ESTILSART5“ de Barcelona i  “GRUPDART.CAT” de Masnou.