AD INFINITUM

Del 2 al 20 de maig

Després d’uns anys de no exposar a Barcelona, la ciutat on vaig néixer, he volgut iniciar a tall de celebració amb dues exposicions – una fora de la ciutat – l’altra a aquest Centre, els meus 50 anys de dedicació a L’Art.

Soc conscient dels anys passats en aquesta brega, per un costat certament enriquidora, en l’aspecte vital i de fort creixement personal i, a través del qual, m’ha permès conèixer i freqüentar una quantitat de persones, algunes, referents per mi al llarg d’aquest trajecte, llocs, experiències que han conformat una manera de viure i d’entendre el món, i la condició humana, que no hagués arribat a conèixer mai segurament fent una altre activitat.

En aquesta exposició, bàsicament d’escultura i ha també dibuix, pintura i relleus, pretenc d’oferir un breu repàs de coses fetes els darrers anys, no mostrades i inèdites a Barcelona.

He posat els títols en llatí, un homenatge tal vegada a la mediterrània, molt present al llarg dels anys en la meva obra i, per mi, origen de les llengües que conformen una bona part del meu entorn i paisatge humà més pròxim.

Tanmateix doncs, reto un homenatge a l’Art en tots els seus àmbits, alguns dels que he treballat els ofereix-ho aquí, en aquesta mostra.

Ferran Soriano, (Barcelona 1944) 

Exposa  des de 1970. Ha realitzat més de cent exposicions individuals, havent-ho fet fins el 2018 ininterrompudament, L’Hospitalet en diverses ocasions, sent  al 1995, seu d’una antològica al Centre d’Art Tecla Sala; Eivissa ; Sevilla ; Terrassa ; Roma (Itàlia) ;… París (França); Nova York (EEUU) ; Perpignan (França) Moscou i San Petersburg (Russia) ;Wij bij Duurstede, Helmond, i Ámsterdam (Holanda); Collioure (França) ; Sant Esteve Sesrovires ; Veurne i Izegem (Bélgica) ; Chicago (EEUU) ; Barcelona; Guadalajara (Mèxic) 2012. Participació en més d’un centenar de exposicions Col·lectives i/o compartides i Fires d’Art des de 1969 fins el 2018.

Te obra en espais públics a: l’aire lliure a: L’Hospitalet; Barcelona; Sant Boi; Santa Perpètua de Mogoda; Sant Pere de Ribes; Begues; Rubí. A les ciutats de L’Hospitalet, Barcelona, Sant Boi i Santa Perpètua de Mogoda hi ha més d’una obra al carrer. Museus, Fundacions, Fons d’Art d’Institucions,…

X