DIÀLEGS DE BOSC

ART-TRA

Del 24 de Novembre al 22 de Desembre

Exposició Col·lectiva de Arte

Els arbres, el bosc – “DIÀLEGS DE BOSC”

EXPOSICIÓ DEL GRUP D’ARTISTES PLÀSTICS VISUALS “ART-TRA BARCELONA”

Inauguració: 24 de Novembre, 19:30h
Exposició: Del 24 de Novembre al 22 de Desembre

ENTRADA LLIURE

Conscients de la problemàtica del canvi climàtic i de la pèrdua de boscos, el grup d’artistes Art-Tra han estat treballant sobre aquest tema al llarg de la pandèmia. Els boscos són els principals pulmons del nostre planeta, absorbeixen el CO2 i aporten la humitat suficient per a la formació de pluges equilibrades, que ens donen l’aigua dolça imprescindible per a la vida. Fruit d’aquest treball, els artistes d’Art-Tra presenten el dia 24 del mes de novembre, al Centre Ronda Barcelona, l’exposició “Diàlegs de bosc”, que coincideix en el temps amb la cimera del clima de Glasgow, amb el festival de cinema del medi ambient i natura SUNCINE, i amb l’estrena del documental “La vida secreta de los árboles” basada en el bestseller del mateix títol de Peter Wohlleden.

Una trentena d’obres acompanyades cadascuna per un text, que complementa el contingut científic, el missatge o el motiu que ha desenvolupat l’artista en fer l’obra, seran mostrades del 24 de novembre al 22 de desembre.

El grup Art-Tra està format per deu artistes plasticovisuals de tendències diferents que, al marge del seu treball artístic individual, es troben per elaborar projectes expositius en grup amb una clara intenció social, reivindicativa i actual: Neus Aller – Bruix.net – Jordi Cerdà – Elvira Fustero – Martí Rom – Marta Montcada – Adelaida Murillo – Josep Pérez González – Esther Porta – Laura Roca

Hi acompanyem el cartell i text de Teresa Costa-Gramunt d’introducció de l’exposició.

X