Essència

del 28 de Juny al 23 de Juliol

Anna Castelló Grasa ,va néixer a Barcelona l’any 1957, des del 1977 al 1983, va estudiar Disseny d’Interiors a l´Escola Llotja de Barcelona, aprenent bàsicament dibuix lineal i dibuix artístic amb pintura i sobretot aquarel·les.  Posteriorment fa cursos de pintura, treballant diferents materials i textures,combinacions de tonalitats i colors.

Li agrada experimentar amb matèries primeres diferents creant formes originals amb harmonia visual i des de l’abstracte. És una artista apassionada, pel que fa, per ella la pintura és una activitat natural, espontània i personal,que flueix lliurement des del seu interior, guiada per la intuïció.

Actualment, i després d’experimentar amb olis i aquarel·les durant anys, pinta amb pintura acrílica, sempre utilitzant una base treballada i amb textures vàries.

Exposicions:

2010 Pati Ajuntament Sant Feliu de Guixols

2011 ATN Ateneu de Barcelona/ Participació al programa dels matins de TV3/ Pati Ajuntament de Sant Feliu de Guixols./ Hospital del Mar de Barcelona/Tes i Cafès de Sant Feliu de Guixols.

2012 Centre Cívic Vázquez Montalbán de Vallvidrera/Pati de l´ Ajuntament Sant Feliu de Guixols/ Vil.la Florida del carrer Muntaner de Barcelona/Cotxeres Borrell, Barcelona/ Sedeta Barcelona/Revista dDona, apartat d´art/Obra Social Sant Joan de Déu.

2013 LLuïsa Franch (Cotxeres de Sants) Barcelona/Espai musical Alan´s Bar/Pati Ajuntament/Casino Sant Feliu de Guixols/Sala d´exposicions de l´Eix Comercial del Raval de Barcelona /Obra Social Sant Joan de Déu.

2014 Centre Cultural de El Corte Ingles Portal de l Angel de Barcelona/ Parlament de Catalunya/Pati Ajuntament de Sant Feliu de Guixols/ Casa Irla, Sant Feliu de Guixols/Galeria Marcs de Badalona/Sala d´Exposicions Premiart de Premia.

2015 Centre Cultural de El Corte Ingles Portal de l Angel de  Barcelona.

2016  Sala Lluïsa Franch de Cotxeres Sants / Expo a El Molino de Barcelona/Sala. Grupart El Masnou/FundacióRené Pous de Aurrive (Toulouse)/Santa Cristina D´Aro Sala Esposicions “La Caixa”/Exposició La Verema Sala Grupart/Pati Ajuntament de Sant Feliu de Guixols.

2017 Galeria Perigeaux (França)/Pati Ajuntament Sant Feliu Guixols.

2018 Barcelona Espai Caixa Bruc/ Casa del Llibre Barcelona.

X