Cuando:
24th noviembre 2021 a las 7:30 pm – 22nd diciembre 2021 a las 8:30 pm
2021-11-24T19:30:00+01:00
2021-12-22T20:30:00+01:00
Precio:
Gratuito
Contacto:
RONDA BARCELONA
934614704

 

Exposició Col·lectiva de Arte

Els arbres, el bosc  –  “DIÀLEGS DE BOSC”

EXPOSICIÓ DEL GRUP D’ARTISTES PLÀSTICS VISUALS “ART-TRA BARCELONA”

 

Inauguració: 24 de Novembre, 19:30h
Exposició: Del 24 de Novembre al 22 de Desembre

ENTRADA LLIURE 

Conscients de la problemàtica del canvi climàtic i de la pèrdua de boscos, el grup d’artistes Art-Tra han estat treballant sobre aquest tema al llarg de la pandèmia. Els boscos són els principals pulmons del nostre planeta, absorbeixen el CO2 i aporten la humitat suficient per a la formació de pluges equilibrades, que ens donen l’aigua dolça imprescindible per a la vida. Fruit d’aquest treball, els artistes d’Art-Tra presenten el dia 24 del mes de novembre, al Centre Ronda Barcelona, l’exposició “Diàlegs de bosc”, que coincideix en el temps amb la cimera del clima de Glasgow, amb el festival de cinema del medi ambient i natura SUNCINE, i amb l’estrena del documental “La vida secreta de los árboles” basada en el bestseller del mateix títol de Peter Wohlleden.

Una trentena d’obres acompanyades cadascuna per un text, que complementa el contingut científic, el missatge o el motiu que ha desenvolupat l’artista en fer l’obra, seran mostrades del 24 de novembre al 22 de desembre.

El grup Art-Tra està format per deu artistes plasticovisuals de tendències diferents que, al marge del seu treball artístic individual, es troben per elaborar projectes expositius en grup amb una clara intenció social, reivindicativa i actual: Neus Aller – Bruix.net – Jordi Cerdà – Elvira Fustero – Martí Rom – Marta Montcada – Adelaida Murillo – Josep Pérez González – Esther Porta – Laura Roca

Hi acompanyem el cartell i text de Teresa Costa-Gramunt d’introducció de l’exposició.

—CASTELLÁ:

Conscientes de la problemática del cambio climático y de la pérdida de bosques, el grupo de artistas Art-Tra han estado trabajando a lo largo de la pandemia. Los bosques son los principales pulmones de nuestro planeta, absorben el CO2 y aportan la humedad suficiente para la formación de lluvias equilibradas, que nos dan el agua dulce imprescindible para la vida,. Fruto de este trabajo, los artistas de Art-Tra presentan el día 24 del mes de noviembre, en el Centro Ronda Barcelona, la exposición «Diálogos de bosque», ​​que coincide en el tiempo con la cumbre del clima de Glasgow y con el festival de cine del medio ambiente y naturaleza SUNCINE, y con el estreno del documental «La vida secreta de los árboles» basada en el bestseller del mismo título de Peter Wohlleden.

 Una treintena de obras acompañadas cada una por un texto, que complementa el contenido científico, el mensaje o el motivo que ha desarrollado el artista al realizar la obra, serán mostradas del 24 de noviembre al 22 de diciembre.

 El grupo Art-Tra está formado por diez artistas plástico-visuales de tendencias diferentes que, al margen de su trabajo artístico individual, se encuentran para elaborar proyectos expositivos en grupo con una clara intención social, reivindicativa y actual: Neus Aller – Bruix.net – Jordi Cerdà – Elvira Fustero – Martí Ron – Marta Moncada – Adelaida Murillo – José Pérez González – Esther Porta – Laura Roca

Acompañamos el cartel y texto de Teresa Costa-Gramunt de introducción de la exposición………….. LEER MAS