MARÇ, 2023

29mar(mar 29)4:00 pm22apr(apr 22)8:00 pmExposició: "SINGULARS". Exposició del Col·lectiu GROP

Event Details

GROP TORREDEMBARRA

EXPOSICIÓ DEL 29 DE MARÇ AL 22 D’ABRIL, 2023
en RONDA BARCELONA – Visites de 16h a 20h de dilluns a dissabtes.

L’Associació Grop és un col·lectiu d’artistes de Torredembarra que des de la seva formació l’any 1998 ha treballat per la promoció i la difusió de l’art contemporani, brindant tota mena d’exposicions, performances, instal·lacions, recitals poètics, etc., amb la complicitat d’artistes de dins o de fora de Grop, i la col·laboració de les institucions culturals o per iniciativa pròpia.

Ha estat any rere any un punt de referència en l’activitat artística del Tarragonès tot desenvolupant les arts plàstiques en diversos vessants.

La Asociación Grop es un colectivo de artistas de Torredembarra que desde su formación en 1998, han trabajado para la promoción y la difusión del arte contemporáneo, brindando todo tipo de exposiciones, performances, instalaciones, recitales poéticos… con la complicidad de artistas del grupo o de fuera de Grop, con la colaboración de las instituciones culturales o por iniciativa propia.

Han sido año tras año un punto de referencia en la actividad artística del Tarragonès desarrollando las artes plásticas en diversas vertientes.

Time

MARÇ 29 (Dimecres) 4:00 pm - ABRIL 22 (Dissabte) 8:00 pm

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

X