EXPOSICIÓ  KOROMINAS

QUATREEFES Fang · Fusta · Ferro · Fil

De Korominas

Exposició: del 7 al 25 de setembre
Horari de visites: de dilluns a dissabte de 10:30 a 14:00 hrs i de 17:00 a 20:30 hrs
Galeria Ronda Barcelona, c/Consell de Cent 382 (local)
Entrada lliure

Apunto els materials que em motiven i la inspiració de la tridimensió com a denominador comú.

De la Fusta m’interessa la fibra i la calidesa de la natura, participar en donar una nova vida. Reciclo i treballo a partir de fustes d’encofrar de pi de Flandes, amb noguera i d’altres parts fibroses i dures de diferents fustes, tot mantenint la seva energia original.

El Ferro m’acompanya tant en la ductilitat com en la duresa, demana inacció pensativa i acció contundent i precisa. M’atrau el ferro rovellat i la seva lenta i inexorable petjada de temps.

M’endinso en el Fang amb el plaer de ser u amb la matèria humida, moldejable, viva. Deixo que el fang em mostri el camí de la forma i rememori en mi la seva morada última.

El Fill ha estat una descoberta tardana, pacient en l’ordit, quasi silenciosa. El color també hi és present, es ratifica de manera constant en tot allò que he fet. El fil, el teixir, el tapís m’evoca i m’aboca a la memòria íntima.

La tridimensió, per la seva banda, senyoreja tots aquests espais de creació. Especialment, en el cas del tapís, forço les dues dimensions per afegir-ne la tercera i aportar més informació a la mirada.

X