Exposició Col·lectiva

Mira’m i emociona’t

Inauguració: 20 de Decembre, 19:30 h.
Exposició: 20 de Decembre al 15 de Gener. 2018

Adelaida Murillo – Agnès Rodon – Anna Valls – Artur Canyigueral – Bruix.net – Carme Colldecarrera – Elvira Fustero – Esther Porta – Francesca Poza – Javier Puértolas – Joan Escudé – Joan Montcada – Jordi Cerdà – Josep Pérez González – Laura Roca – Maite Soldevila – Marta Montcada – Martí Rom – Matilde Vela – Neus Aller – Núria Fernández – Uwe Geest

Aquesta és la primera edició de “Exposició de Nadal: MIRA’M i Emociona’t”, que s’inaugurarà el dia 20 de desembre a les 19.30 h. Compta amb la participació de 22 artistes que mostren dos peces representatives del seu treball, una de les quals és una obra gràfica o original sobre paper en diferents formats.

Hem seleccionat autors que estan configurant la imatge del nostre espai, juntament amb d’altres que anirem presentant en properes exposicions, participen també en aquesta edició convidats de prestigi que completen la diversitat de tècniques i tendències.

En aquesta edició pretenem donar rellevància al paper com a suport material de l’obra.

El paper, aquest material especial que al llarg dels segles ha servit com a suport perdurable de les grans obres dels artistes plàstics, ens ha permès reviure la història i la sensibilitat de la societat del seu temps.

Els dibuixos i els gravats s’han fet servir també com a demostració d’afecte en un regal, o han decorat parets en una col·lecció personal que, passant de generació en generació, ha contribuït en molts casos a afegir al valor plàstic, un valor cultural i una revaloració econòmica.

Aquesta exposició ens obre una finestra a la iconografia de la nostra època. S’han escollit 22 artistes de diferents estils, de trajectòries reconegudes, així com nous valors amb un treball ja consolidat, que ens ofereixen un panorama visual de l’art de finals del segle XX i del XXI. S’ha fet una acurada selecció de l’obra d’aquests artistes, per tal que el públic gaudeixi de l’art. En cas d’interès per una obra en concret, serà possible comprar-la i endur-se-la tot seguit.

X