La Mar i els Fars

26 de septembre al 14 d’octubre

Josep Aragonès Zafra porta gairebé cinc dècades exhibint els seus treballs pictòrics. Els seus olis i acrílics transmeten perfectament quins són els seus sentiments i emocions, on el color esdevé el principal protagonista de les seves composicions que, juntament amb l’ús que fa de l’espàtula, crea una textura damunt del llenç que fa la sensació que estiguem davant d’una obra matèrica.

A nivell temàtic conrea principalment el paisatge,  sobretot les marines, encara que el paisatge rural i urbà també sol interessar-li. La figura, la natura morta, els interiors i el retrat són altres temes que empra amb una certa assiduïtat. En conjunt podríem afirmar que la seva és una obra plenament expressionista, tant per la manera d’utilitzar el color com per la forma d’aplicar-lo en la tela.

Ramon Casalé Soler 
Museòleg, historiador i crític d’art 

———————————————————–

Josep Aragonès Zafra lleva casi cinco décadas exhibiendo sus trabajos pictóricos. Sus  oleos y acrílicos transmiten perfectamente cuáles son  sus sentimientos y emociones, donde el color es el principal protagonista de sus  composiciones que, juntamente con el uso que hace de la espátula, crea una textura delante del lienzo que da la sensación que estemos delante de una obra matérica.

A nivel temático lleva principalmente el paisaje,  sobre todo las marinas, aun que  el paisaje rural y urbano también suele interesarle. La figura, la naturaleza muerta, los interiores y el retrato son otros temas que toca con  una cierta asiduidad. En conjunto podríamos afirmar que  su obra es plenamente expresionista, tanto por la manera de utilizar el color como por la forma de aplicarla en la tela.

Ramon Casalé Soler   
Museologo, historiador y crítico de arte
(Verano del 2019)

X