MIRADES

10 de Desembre al 4 de Gener

ESPERANÇA DELTELL, Artista visual, nascuda a Barcelona, he participat en diverses exposicions individuals i col·lectives, performance i Action Painting.

Guiada per una incessant exploració de nous territoris artístics, la meva obra matèrica, el color i el collage són les claus d’entrada a un particular univers plàstic, amb una mirada emocional i contemplativa.

La tela en blanc, és un espai a l’aventura, a la celebració de la vida, l’eclosió dels colors i la seva fusió. Em deixo sorprendre per la resposta de l’acció i al temps, dono lliure ús a les mevas emocions.

Pinto la meva pròpia vida, en cada obra hi ha un fragment de mi.

———————————————————————————————————————————————————————

ESPERANZA DELTELL, Artista visual, nacida en Barcelona, he participado en varias exposiciones individuales y colectivas, performance y Action Painting.

Guiada por una incesante exploración de nuevos territorios artísticos, mi obra matérica, el color y el collage son las claves de entrada a un particular universo plástico, con una mirada emocional y contemplativa.

La tela en blanco, es un espacio a la aventura, a la celebración de la vida, la eclosión de los colores y su fusión. Me dejo sorprender por la respuesta de la acción y el tiempo, doy libre uso a las mi emociones.

Pinto mi propia vida, en cada obra hay un fragmento de mí.