CALIDOSCOPI. 5 Reflexos de la realitat

4 al 22 de Juliol

ESTILSART5, és un grup format per cinc pintors/res, cadascun d’ells amb diferents tècniques, estils, matisos, colors …… Tots cinc acumulen una base d’anys d’estudis i aprenentatge tant a Escoles de Belles Arts, com a tallers.

El componen:

RICARD BEYLOC,  Nascut a Barcelona. Autodidacta. Provinent del camp de la il·lustració gràfica. (inici d’actividad 1961).- Tècnica : oli s/tela, dibuix, gouache i acrílic.  Membre de “ESTILSART5”  de Barcelona.

LLUM GARCIA JOVER,  Nascuda a Barcelona, cursa estudis de pintura a “l’Escola Massana” i “ l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics” de Barcelona. Actualment cursa estudis d’il·lustració a “l’Escola de la  Dona”.- Tècnica: aquarel·la, pastel, gouache, grafit, tintes, acrílics.- És membre de “Col·lectiu Artistes de Sants” i “ESTILSART5” de Barcelona.

MANEL KLOSE, Neix a Sant Just Desvern, província de Barcelona. Formació:  Disseny a  “L’Escola Massana” i  arquitectura  a “L’Universitat  Autònoma de Barcelona”.- Tècnica: dibuix-tinta, foto-tinta, foto-manipulació i aquarel·la.- És membre del  “Col·lectiu Artistes de Sants” i “ESTILSART5” de Barcelona.

CARLOS SANCHEZ MAYDANA-CASM, Neix a Buenos Aires.  La seva activitat artística comença a la provincia de Córdoba (España),  realitza estudis en diferents tallers.  L’any 1.987, es trasllada a Buenos Aires per continuar la seva  activitat, participant amb diferents salons, mostres  col·lectivas i individuals.  Tècnica: La seva  obra està composta principalment per pintures i dibuixos retornant a l’etapa dels  materials convencionals,   com:  oli, aquarel·la, i grafit.

MARILÒ PUJOL, Nascuda a Barcelona. Inicia els estudis de pintura a “LICEU LES ARTS” de Barcelona, escola de JOSEP ALUMÀ, exprofessor  de “l’Escola de Belles Arts de Barcelona”  i cèlebre  pintor.  Una vegada  finalitzat  l’ensenyament , al no poder  desplaçar-se  a París per perfeccionar l’estil   “impressionista”,  donat que era menor d’edat,  Mariló amb la col-laboració de J.ALUMÀ ingressa  al  “REIAL CERCLE ARTÍSTIC DE BARCELONA”. És membre  del  “Col·lectiu Artistes de Sants”,  “ESTILSART5“ de Barcelona i  “GRUPDART.CAT” de Masnou.

X