Foc Cognitiu (1982)
Del objet trouvé a la performance, fins a l’escultura
MInIM (2011 – 2015)

del 8 al 26 de Novembre

Martí Rom, neix i viu a Barcelona, passa temporades a Mont-roig, Tarragona. De jove coneix dos pintors ben diferents, als estius l’atmosfera de Joan Miró a Mont-roig i als hiverns la del taller d’A. Oliver Ferrer a Barcelona. El seu mestre de dibuix fou l’escultor Clemente Ochoa.

L’any 1972 fa fotografies, realitza curtmetratges en súper 8 i col·labora en varis curtmetratges de 16 mm, i extra en pel·lícules de 35mm. Al 1974 estudia a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics (Barcelona) on era mestre d’Història Arnau Puig. Comença a exposar, i fa environaments i performances. I des de llavors exposicions col·lectives. Al 1977 ingressa a l’Associació Artística Guipuzcoana  -Donosti. Forma part de l’Ateneu popular del Clot -La Farinera, crea l’Estudi Dos Sets de disseny…

Participa en diferents actes i exposicions tant individuals com a col·lectives. Rep Premis d’Escultura en 1978 -XVI Saló d’Art de Martorell. Barcelona, 1980 -Xlème. Salon International d’Arts Plastiques. Béziers, France, 1981 -Xème. Salon International Genève. Suisse. Te obres en col·leccions privades, públiques i a espais públics.

Per a més informació: www.martirom.com

X