Temps

16 de setembre al 18 d’octubre

TEMPS – Veurem la preocupació de l’autora pel pas del temps, representat de forma visceral i abstracte amb el colors, colors que formen un mapes imaginaris mentre anem descobrint petits símbols d’aquest temps que fuig de les nostres mans.

Al llarg de la meva trajectòria artística la preocupació pel pas del temps sempre ha estat present, plasmada de forma figurativa en el passat i més simbòlica en l’actualitat. En aquesta exposició la veureu representada de forma visceral i abstracta amb els colors, colors que formen mapes imaginaris i que us permetran anar descobrint petits símbols d’aquest temps que fuig de les nostres mans, sense que puguem fer res per retenir-lo.

Així com el tema principal pot sorgir d’una certa planificació o disseny, els colors surten més del subconscient i son una extensió, de vegades incontrolable, que expressen el nostre estat d’ànim o humor. Al llarg de les obres que conformen aquesta mostra, realitzades en els dos últims anys, podreu anar imaginant el meu trànsit per aquest “Temps” que dóna títol  l’exposició.

Arantxa Campos

X