Cuando:
15th septiembre 2019 a las 12:00 pm – 1:00 pm
2019-09-15T12:00:00+00:00
2019-09-15T13:00:00+00:00
Donde:
Centro RONDA BARCELONA
C/Consell de Cent 382
local -Barcelona
Precio:
Gratuito
Contacto:
AUDIR - Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós
93 457 69 80

Pág. Web  E-Mail   #

 

El 14 i 15 de setembre de 2019 se celebra la quarta edició de La Nit de les Religions, una jornada d’activitats en la qual diverses tradicions religioses i conviccions de Barcelona obren les portes dels seus centres i conviden a participar tota la ciutadania.

L’acte inaugural de la jornada es durà a terme el dissabte 14 de setembre, a les 12.30 h, a l’Espai Francesca Bonnemaison (carrer de Sant Pere Més Baix, 7). Les persones assistents podran gaudir d’una interpretació musical de cançons de diverses cultures del món a càrrec del grup Burruezo & Medievalia Camerata.

Durant tota la jornada del dissabte 14 i el matí del diumenge 15, es duran a terme les activitats organitzades per les 53 comunitats i entitats participants, entre les quals estan previstes visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre altres iniciatives. Els programes, els horaris i les adreces d’aquestes activitats es troben detallats en aquest fullet, així com al web de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (www. audir.org/lanitdelesreligions) i a l’aplicació per a telèfon mòbil «La Nit de les Religions», que es pot descarregar a App Store i a Google Play Store.

El principal objectiu de La Nit de les Religions és generar un espai de trobada i coneixement de la diversitat de religions, espiritualitats, conviccions i cosmovisions presents al nostre país. Una oportunitat per al diàleg en què la ciutadania es pot acostar a conèixer la diversitat de la ciutat.

Aquesta jornada és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

«El contacte entre religions és bo. Tothom hauria d’escoltar i respectar les doctrines professades pels altres. I si hi ha motiu per a la crítica, s’hauria de fer de manera afable.»
Asoka, edicte dotzè, segle iii aC.

Per a més informació: 
www.audir.org/lanitdelesreligions
lanitdelesreligions@audir.org
93 457 69 80   #nitreligions2019