—Català—
Benvolgut,
Benvolguda,

Adjunto informació de la meva exposició d’escultures d’ahir i d’avui que inaugurem el proper dijous dia 18 de gener a la SALA RONDA BARCELONA.

Si has seguit la meva trajectòria, recordaràs que fa temps no exposo en una galeria. Les darreres exposicions que he fet han estat en espais oficials.

 Aquí tens un record visual: Fundació Vila Casas de Barcelona,  Edifici Històric de La Universitat de Barcelona,Monestir de Sant Joan de les Abadesses i també a la Fundació Vallpalou de Lleida i Museu de Cerdanyola.

Excepcionalment, en aquesta exposició aprofito la tradició de les rebaixes de gener per ofertar obres d’ahir, com podràs veure obrint aquest Catàleg Virtual.

A la Sala Ronda BCN (metro Girona) també podràs gaudir de les obres d’avui.

T’espero per saludar-te i prendre una copa plegats.

Cordialment.

Josep M. Camí                                                     
www.tallerbdn.cat 

                          —Castellà—

Apreciada,
Apreciado,

Adjunto información sobre mi exposición de esculturas d’ahir i d’avui (de ayer y de hoy) que inauguremos el próximo jueves día 18 de enero en la SALA RONDA BARCELONA.

Si has seguido mi trayectoria, recordarás que hace tiempo que no expongo en una galería. Mis últimas exposiciones han sido en espacios oficiales.

Aquí tienes un recuerdo visual: Fundació Vila Casas de BarcelonaEdifici Històric de La Universitat de Barcelona, Monestir de Sant Joan de les Abadesses y también en la Fundació Vallpalou de Lleida y Museu de Cerdanyola.

Excepcionalmente, durante esta exposición aprovecho la tradición de les rebajas de enero pera ofertar obras d’ahir, como podrás ver abriendo este Catálogo Virtual

En la Sala Ronda BCN (metro Girona) también puedes disfrutar de las obras d’avui.

Te espero pera saludarte y tomar una copa juntos.

Cordialmente.

Josep M.Camí
www.tallerbdn.cat